360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?!

Google map 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google De 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google JP 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google FR 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google CO UK 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google IT 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google ES 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google PL 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google NL 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google CA 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google BR 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google SA 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google AU 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google Co IN 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google RU 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google CZ 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?! Google VN 360° VIDEO FRÅN STUGAN – hallå hur coolt?!?!?!Idag testar jag alltså min nya 360-kamera för första gången! Jag vet inte hur man gör för att redigera sådana här 360-klipp ännu, så idag bjuder jag på en helt oredigerad liten mysstund. Jag och Anders öppnar lite kartonger med grejer – bland annat lite SMEG-prylar och julpynt från Campadre (bli medlem via denna länk så TROR jag att du får en välkomstbonus(?): https://bit.ly/2O82NHX , lite prylar från Dyson och så visar jag hur vårat sovrum blivit efter att vi lagt in heltäckningsmattan och fått upp vår säng.

Jag hoppas att det var lite kul att kolla på den här videon, jag vet att JAG tyckte det var ascoolt i alla fall haha. Jag vill att alla mina videos ska vara 360 nu haha. Men kvaliteten var inte bra, tror det beror på att det var lite mörkt, för klippet ska egentligen vara riktigt bra kvalle.

Vi ses med en ny video på söndag! Sköt om er tills dess! PUSS O KRAM

♡ Hitta mig på internet: ♡
Instagram: @therese
Twitter: @thereselindgren

👇Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!👇

source

You may also like...